Jakuba do hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně patřícího do skupiny Asten Hotels zavedla náhoda. Po profesních anabázích mj. v Kampa Group či v hotelovém řetězci Courtyard by Marriott se rozhodl odpočinout si od života ve velkoměstě. Horské prostředí a život ve Špindlu mu učaroval.
Říká, že práce v prémiové restauraci Savoya s honosným Hennessy barem, jíž navštěvuje řada známých a významných osobností, je pro něj nejen ctí, ale i velkou výzvou. A když se k tomu připočte fakt, že v zimních měsících může před každou směnou vyrazit na svah a pořádně projet lyže exkluzivní švýcarské značky Zai (jeden z benefitů zaměstnanců hotelu Savoy), není co řešit. A co si Lukáš objednává u baru, když nepracuje? „Záleží na náladě a s kým a kam vyrazím, ale Pilsner Urquell nebo Jack Daniel’s s colou mě nikdy nezradí,“ směje se.