Další článek
1 / 4

Prázdninový drink / Jak se připravuje Estragon Spritz podle šéfbarmana Milana Drahoše

„Plně reflektuje letní sezónu. Je plný chutí, ale zároveň je lehký a osvěžující. Je to ten drink, kdy prostě nejde zůstat jen u jednoho,“ říká o drinku připraveném pro Selected s úsměvem šéfbarman Milan Drahoš z BeBop Baru, který je součástí pražského hotelu Alcron.

Advertisement

Šéfbarman Milan Drahoš pracuje za barem více než patnáct let. „Pocházím z Doks u Máchova jezera, kde jsem si přes léto často přivydělával na brigádách. Právě tam mě práce za barem oslovila,“ říká Milan. „Na práci barmana mě nejvíc baví to, že to vlastně není práce. Je to zábava. Až na pár výjimek.“
Estragon Spritz je součástí letního Spritz menu v jeho domovském BeBop Baru.

ingredience
3cl tarragon liqueur
10cl prosecco
5cl soda

příprava
Vezmeme velkou sklenici na víno, naplníme ledem a postupně nalijeme 3cl tarragon liqueur, 10cl prosecco, 5cl vody. Následně ozdobíme jedlými květy.