Wakaze se z japonštiny překládá jako „mladý vařič sake“. Což na Martina perfektně sedí. Zároveň se i tato japonská značka prezentuje jako sake nové generace, sake pro „mladé duší a srdcem“. Netuctovost a vůle k experimentování má své kořeny v Tokiu. Právě tam v roce 2016 otevřel Takuma-san první výrobnu Wakaze. O pár let později se rozhodl pro další pobočku v Evropě. Jeho cílem a zároveň posláním bylo zpřístupnit sake světu: ukázat, že nejde jen o ceremoniální nápoj konzumovaný v japonských restauracích, ale o zábavné pití dělané pro chvíle sdílené s přáteli, jako doprovod všemožných pokrmů, a hlavně bez konvencí a omezení.
To, že volba Takumy-sana padla na Paříž, město vyhlášené svojí početnou japonskou komunitou, nebyla náhoda. Do svého průkopnického podniku se pustil s parťákem, vedoucím výroby Shoya-sanem pocházejícím z rodiny výrobců legendárního sake z prefektury Gunma.