Na Smíchově je koncept Sacra Restaurantu ojedinělý: Kamila a Jiří si podle nejlepších tradic nové gastro vlny zakládají na sezónních surovinách a osobní komunikaci s farmáři. Podnik otevřený v roce 2020, v krátké letní přestávce mezi dvěma lockdowny, i na jaře 2021 stále staví na stejných principech, které si Kamila a Jiří při otevření vysnili.
Celé to prý začalo tak, že často chodili do restaurací a málokterý podnik je uspokojil. „Vždy nás překvapilo, jak jsou mnohé koncepty nedotažené. Pokaždé nám něco vadilo – buď na servisu, kvalitě jídla, nebo na prostředí,“ prozrazuje Jiří Mrňa. A přesto za to lidé byli ochotni dát velké peníze, těmto restauracím se dařilo. Jak plynul čas, řekli si, že by bylo hezké vrhnout se do vlastního podnikání. „Začali jsme objíždět známé z oboru a majitele restaurací, kteří nás protáhli kuchyní. Se vším jsme se seznamovali, abychom dokázali postavit podnikatelský záměr,“ dodává.