• Styl
  • Cestování
  • Víkendové zavazadlo / Jaká taška z prémiové selekce je pro vás nejvhodnější?
Další článek

Víkendové zavazadlo / Jaká taška z prémiové selekce je pro vás nejvhodnější?

Dobrá cestovní taška je jako dobrý přítel. Nezradí vás, a když vám teče do bot, dovolí unést víc, než se na první pohled může zdát. Jakou víkendovou kabelu zvolit, pokud se chystáte na prodloužený víkend, romantický výlet, služební cestu nebo výlet do přírody? Správné zavazadlo na víkendový trip musí mít superschopnosti – pojmout vše, bez čeho se neobejdete.

Advertisement

Superschopností pojmout vše, co na víkend potřebujete, se pyšní cestovní taška Weekender 40 z jemné, leč odolné telecí kůže Dior Gravity. Kůže, která je zásadní součástí savoir-faire produktů značky, se používá na výrobu kabelek, obuvi a celé škály doplňků. Designér značky Kim Jones na jejím povrchu pracuje s dnes již ikonickým motivem Dior Oblique, který odráží dědictví legendárního módního domu. Inovace i nadčasová estetika v duchu značky Dior. Na tento design navazuje i nová verze batohu Dior Hit the Road z kůže Gradient Gravity, která díky postupnému ručnímu pigmentování získala na unikátnosti.

cestovní taška Dior, 96 600 Kč, koupíte zde; batoh Dior, 110 000 Kč, info o dostupnosti zde

 

Cestovní taška Alma Travel GM je vyrobena z jemné telecí kůže Epi Soft XL. Na rozdíl od pevnější kůže Epi, která je symbolem značky, je Epi Soft XL velmi měkká na dotek a je opatřená výraznější verzi tradiční ražby Epi.

cestovní taška Louis Vuitton, 108 000 Kč, koupíte zde

 

Právě tato taška z kombinace odolného vojenského plátna a kůže s důmyslným designem zhmotňuje lehkost sportovní elegance. Vyznačuje se prostorným objemem, a je tak dokonalým společníkem pro každodenní dobrodružství.

cestovní taška Hermès, 165 000 Kč, koupíte zde

Tašky značky Longchamp jsou známé nejen pro prvotřídním zpracováním odolného odolného a kůže ale i pro svou skladnost i praktičnost. Ikonická brašna Pliage Xtra je oděna do hladké hovězí kůže a plní jak elegantní a tak i praktickou stránku. Svou jemnou kůží a novými designovými detaily nabízí moderní a sebevědomý postoj.

cestovní taška Longchamp, 22 000 Kč, koupíte zde

Pro kufry této značky je typický cestovatelský retro design s masivním zlatým kováním. Tento kufr z edice Centenary je ideálním společníkem na jednu, dvě nebo tři noci. Díky své skladné velikosti ho přímo na palubě letadla akceptuje většina leteckých společností. Navíc si můžete vybrat mezi verzí se dvěma nebo čtyřmi kolečky.

cestovní kufr Globe Trotter, 49 000 Kč, koupíte zde

Taška Country v sobě spojuje všechny funkce všestranného cestovního doplňku. Je vytvořená z řemeslně opracované kůže vachetta, která pochází z dílen v Toskánsku. Právě zde ve vesnici Solome vznikají téměř všechny kožené výrobky značky. Tašce dominuje klopa z hladké kůže ozdobená otočným zámkem, která zajistí bezpečnost obsahu zavazadla.

cestovní taška Brunello Cucinelli, 98 000 Kč, koupíte zde

Výrobce legendárních kufrů ví, jak zaujmout i na poli cestovních tašek. Odolná taška Rimowa Signature Duffle Bag je vyrobená z udržitelného nylonu Econyl, který je pružný a vodoodpudivý. Nabízí tak cestovatelům lehkého společníka pro každodenní i cestovní potřeby.

cestovní taška Rimowa, 31 100 Kč, koupíte zde